CV storing in Zwolle?

Onder een koude douche staan bent u snel zat. Bibbert u in de woonkamer omdat de verwarming niet werkt? Ook dit is bijzonder vervelend. Heeft u te maken met een CV storing en lukt het u niet om deze te verhelpen? In de regio Zwolle kunt u dan terecht bij de door ons aangedragen professional. Wij verhelpen al jarenlang allerlei problemen aan CV’s en doen dit ook graag voor u!

CV uitgevallen: wat nu?

Is uw ketel uitgevallen of wordt het water niet warm? Voordat u een monteur inschakelt, kunt u zelf diverse acties ondernemen. Het ontluchten van de verwarming of het bijvullen van de ketel kan in veel gevallen al voldoende zijn. Ook het resetten van het toestel kan een oplossing bieden. Heeft u hierna nog steeds te kampen met een CV storing? Dan neemt u contact op met onze medewerkers. Wij komen bij u langs om de situatie te inspecteren en verhelpen daarna de hinder.

24 uur bereikbaar bij spoed

Een CV storing veroorzaakt veel overlast en wilt u snel opgelost zien. In spoedgevallen zijn wij daarom 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Bel ons op 085 - 106 1600, dan komen we zo vlug mogelijk naar u toe in Zwolle of omgeving. Zo bent u verzekerd van snel herstel van de CV storing!